20 Mart 2013 Çarşamba

YERLİ "COFFEE SHOP" KAHVE DÜNYASI



  Yaklaşık on yıllık bir isim olan Kahve Dünyası, hepimizin aşina olmasından da anlaşılacağı gibi, ilerleyişini sürdüren güçlü bir marka. Türk kahvesi geleneği çizgisinden çıkmadan yöresel ve yabancı 60'tan fazla kahve çeşidini müşterilerinin beğenisine sunduğu gibi; çikolata, dondurma ve çeşitli atıştırmalıkları da menüsüne eklemiş.

  2004 yılında Eminönü'nde toptan ve perakende kahve satışı yapan bir kahve dükkanının, bugün Londra'da kraliyet ailesine ait bir komplekste, Türk kültürü ve misafirperverliğini başarıyla temsil eden bir şubesi var. Türkiye'deki şubelerinde de farklı tatları uygun fiyata sunan Kahve Dünyası; her yaştan her kesimden müşterisiyle rakipleriyle olan mücadelesini güçlü bir biçimde sürdürüyor.



   Kahvenin yanında çikolata ikramıyla bir ilke imza atan Kahve Dünyası çikolata üretimini de uzmanlık alanlarından biri olarak gösteriyor. Şubelerinde klasik ya da yeni tasarımlarıyla sunduğu çikolataların üretimi kendilerine ait. Özel günler için dekoratif çikolatalar, çikolata kaplı lokumlar, trüfler ve kahvenin yanında ücretsiz ikram edilen meşhur drajeleri ile uzmanlıklarını kanıtlıyor gibiler.


    Kahve Dünyası ismi kısa zamanda büyümüş, kurumsallaşmış, pek çok sosyal sorumluluk kampanyasında ve etkinlikte sponsor olarak adı geçer hale gelmiş. Şu an Kahve Dünyası şubelerinden Darüşşafaka Bardağı Projesi'ne ait, desenleri öğrenciler tarafından çizilmiş bardaklardan satın alarak siz de Darrüşşafaka okullarına destek olabilirsiniz. İyilik Kutusu projesi kapsamında Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na da ufak bir destek vermeniz mümkün. Kahve Dünyası ismini daha pek çok vakıf ve sivil toplum kuruluşu ile işbirliği içerisinde göreceğimizi düşünüyorum.



Kaynakça:
http://www.kahvedunyasi.com/

0 yorum:

Yorum Gönder