12 Mart 2013 Salı

Kadınların Hayali Gerçek Oldu

       
        Sosyal sorumluluk projeleri gün geçtikçe şirketlerin topluma duyarlı olduklarını gösterdikleri bir araç haline gelmekte. Topluma karşı sorumlulukları olduğunun farkına varan birçok şirket belirli aralıklar ve projelerle topluma faydalı çalışmalar gerçekleştiriyorlar.

        Bir mobil operatör ile bir mikrofinans kuruluşunun bir araya gelmesi ile kadınların çalışma hayatında aktif bir şekilde rol alabilmeleri amaçlanıyor. 8 Mart Kadınlar Günü sırasında başlayan kampanya dar gelirli kadınların, işlerini büyütmek isteyen, aile geçimine katkıda bulunmak isteyen ve en önemlisi hayallerini gerçekleştirmek isteyen kadınlara yardım elini uzatıyor. Kadınlar Günü kapsamında sergi ve sohbet de düzenleyen operatör şirketi 4 yılda 100 bin kadına ulaşmayı hedefliyor. Bu proje kapsamında fırsatı olmayan kadınlara kendi işlerini kurabilme veya var olan küçük çaplı işlerini büyütebilme olanağı sağlanmış olacak.

      Sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık adını duyduğumuz operatör firması ihtiyacı olan kadınları yalnız bırakmayarak önemli bir projeye daha imza atmış oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder