19 Mart 2013 Salı


Türkiye’de kuyumculuk sektörünün lider ismi olan Atasay Kuyumculuk, Atasay Kamer tarfından 1989 yılında kuruldu. Kurulduğu yıllarda, kuyumculuğu, kalite kontrollerinden uzak üretimden kurtaran Atasay, zaman içerisinde kalitesinin dünya standartlarına ulaşmasını sağladı. Atasay sayesinde, Türkiye’de kuyumculuk anlayışı, esnaflıktan sanayiciliğe doğru yön aldı.

Atasay, kurulduğu sene içerisinde Ortadoğu ve Avrupa’nın en büyük üretim gücüne sahip oldu. Bunun en büyük sebebi Atasay Kamer’in, babasının Denizli’de kurduğu kuyumcu dükkanından edindiği bilgi ve birikimdir.

Türkiye’nin en büyüğü olma hedefi ile yola çıkan Atasay Kamer, bugün Atasay Kuyumculuk ile, dünya altın üretiminde ilk 3 isim arasındadır. Her zaman en iyiyi hedefleyen Atasay, her geçen yıl kendini biraz daha geliştirmektedir.  
 
Atasay, bünyesinde barındıdığı tüm markaları ile, kalitesi, yenilikçi tasarımları, birbirinden özel, her yaşa hitap eden modelleriyle Türkiye’de özellikle kadınların gönlünde büyük taht kurmuştur. Bununla birlikte, tek yaş ve alyans modelleri ile, insan hayatının en özel döneminin ve en büyük heyecanının da en önemli tanığıdır.

Bence Atasay, şıklığın ve zerafetin sırrıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder