12 Mart 2013 Salı

Sosyal Sorumlu Banka


Türkiye'nin son yıllarda en önde gelen bankalarından biri olan bu kuruluş spor, kültür-sanat, doğa ve eğitim alanlarında farklı sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirerek Türkiye'nin  birçok farklı alanda gelişmesine oldukça önemli katkılar sağlamaktadır. Bu alanların yanı sıra sponsorluk alanında da uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Banka bu çalışmaları ile bireyin ve toplumun vizyonunun gelişimini hedeflemektedir.



Spor alanında yapmış oldukları çalışmaları hepimiz oldukça yakından bilmekteyiz. Özellikle basketbola olan desteğiyle Türk sporunun gelişmesine oldukça büyük katkı sağlamış ve son yıllarda elde edilen başarılarda desteğiyle büyük pay sahibi olmuştur. Sadece basketbol değil aynı zamanda binicilik, futbol ve atletizm branşlarına da oldukça büyük katkılar sağlamıştır.

Doğa için yapmış oldukları çalışmaları ise 19 yıldır kesintisiz devam etmektedir. Doğal Hayatı Koruma Vakfı ile birlikte çalışarak toplumun çevre bilincinin artmasını ve doğanın korunduğu daha temiz, daha yaşanılabilir bir dünya yaratmayı hedeflemişlerdir. Bu alanda yapmış oldukları çalışmaları ile Altın Panda Ödülünü kazanan ilk Türk şirketi olma özelliğini taşımaktadırlar.

Görmüş olduğumuz gibi yalnızca tek bir alanda değil birçok farklı alanda yenilikçi projeler ile faaliyet göstererek Türkiye'nin geleceğinin aydınlanmasına yardımcı olmuşlar ve olmaya devam edeceklerdir.

0 yorum:

Yorum Gönder