12 Mart 2013 Salı

HER YÖNDEN YARARLI SÜTLER

          Türkiye'nin gelişmesinde önemli rol oynayan büyük şirketler, güçlerini kurumsal sosyal sorumluluk alanında da göstermek istiyor. Daha iyi bir toplum ve daha iyi bir çevre için çalışmalarını sürdüren şirketler bu alanda yaptığı çalışmalarla hem ülke ekonomisine destek olmakta hem de toplumun gelişimine destek olmaktadır.
         Fransa kökenli, Türkiye'de de sektörün önde gelen süt ürünleri firması bu alanda yaptığı çalışmalarda gayet başarılı diyebiliriz. İlk sosyal sorumluluk projelerine imza atan bu firma, günümüzde halen projelerine hız kesmeden devam ediyor. 2004' te Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği ve Milli Eğitim Bakanlığı ile yola çıkan firma, ana sınıfları ve çocuk parkları kurmaya başladı.Türkiye'deki okul öncesi eğitimi Avrupa Birliği standartlarına taşımayı hedefleyen firma, Türkiye'nin 81 ilinde 500 anasınıfı ve oyun parkı açmış olup 25.000 çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkıda bulunmuştur. Açılan sınıfların tamamı firma tarafından son teknolojik ürünlerle donatılmış ve çocukların hizmetine açılmıştır.
        Günümüzde de faaliyetlerine devam eden firma, sınıflarının gereksinimlerinin takibi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin şubeleri tarafından yapılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder