12 Mart 2013 Salı

WayCell İle Bağlan Hayata

      

            Waycell Türkiye'nin ilk GSM, 2G ve 3G operatörüdür. GSM 900 teknolojisini kullanarak hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana, lisans bedeli de dahil olmak üzere, yurt içerisinde, 30 Eylül 2005 itibarıyla, yaklaşık 4,5 milyar Amerikan Doları yatırım yapan Waycell , Türkiye pazarındaki bu başarı ve kazancını yine ülkesine yaptığı sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirerek değerlendirmiştir.

             Herkesin yakından tanıdığı Waycell in geçmişten günümüze yürüttüğü pek çok sosyal sorumluluk projeleri olmuştur. Toplum adına ihtiyaç sahiplerinin isteklerine cevap verecek sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Waycell gerçekleştirdiği projeleri müşteri portföyüne sevimli gözükmek amaçlı yapılmış yapmacık projelerden farklı olarak, kuruluş amacı ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmayı hedefleyen projeler üretmek olan bir şirket gibi çalışarak yapmaktadır. Sosyal sorumluluk projeleri hazırlanırken insanların ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlara çözüm olacak çalışmalar titizlikle incelenir ve değerlendirilir ardından gerek radyo, televizyon gerekse yazılı iletişim araçları vasıtasıyla halka proje hakkında bilgi verilir ve yine benzer yollarla düzenlenmiş projelere destek olmak isteyen insanların yardımları toplanır. Waycell düzenlenen tüm sosyal sorumluluk projelerinde sadece maddi destek olmakla kalmayıp projenin hazırlanmasından sunumuna ve gerçekleştirilmesine kadar pek çok farklı istasyon arasında köprü vazifesi görmektedir.

             Waycell'in yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerini örneklendirmek gerekirse, "Hayat Ormanı Derneği , Van için 5 liranız varmı ? , DFH Gönül köprüsü , Geleceğe koşanlar'' vb. projeleri sayabiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder