31 Aralık 2012 Pazartesi

Sessiz Bir Televizyon Fenomeni "Kelime Oyunu"


 

Günümüz bilgi yarışmalarının çoğunda sistem tarafından istenen bir konsept görülüyor. kişisel hırslar ön plana çıkarılıyor. Yarışmacılar ilginç karakterlerden seçiliyor hatta ajanslardan temin ediliyor. Fakat bunların hiçbirine ihtiyaç duymadan izlenebilen programlarda yok değil.

İşte bu programlardan bir tanesi "Kelime Oyunu" bu program asla bıktırmıyor kendinden. Kelime bilgisiyle yarışan yarışmacılar, bir hırs değil, gerçek bir yarışma rekabeti sunuyor. Çünkü programın yapmacık bir konsept iddiası yok.

Programın sunucusu İhsan Varol ise bir role bürünmeden tamamen kendisi gibi sunuyor "Kelime Oyunu" nu. Sunucunun payı büyük burada. Karşısındaki insanlara samimiyeti geçirmeyi başaran bir program. Bu takdir edilmesi gereken en önemli başarıdır.
 
Televizyon izlemeyi boşa vakit geçirmek olarak gören pek çok insan için "Kelime Oyunu" bir tutku haline gelmiş durumda. Günümüz bilgi yarışmalarının çoğunda sistem tarafından istenen bir konsept görülüyor. Bu program ise  amacının dışına çıkmadan izleyiciyi eğlendiriyor.
TDK tarafından ödüller almış program, "Kelime Oyunu" sessiz bir televizyon fenomeni. Televizyon dünyasında alışılmışın dışına çıkarak, gerçek bir yarışma programı nasıl olur gösterecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder