27 Aralık 2012 Perşembe

HAYATA POWERTÜRK İLE BAŞLA



Powertürk müzik kanalıdır. Aynı zamanda farklı müzik türlerinde yayın yapan radyo kanalları vardır. Müzik dinlemek insanın yapısında olan ve bence olmazsa olmaz bir ihtiyaç dır. Güne müzik ile başlamayan insan var mı dır. Bence yoktur en azından ben böyle olmasını isterdim. Arabada, evde, iş yerinde, yürürken kısacası hayatın her zaman diliminde ve yerinde var olan bir durumdur.

Benim hayatımda her zaman powertürk’un ayrı bir yeri vardır. Hayatımın her anında ve durumunda başvurduğum bir yerdir. Evde kahvaltı yaparken televizyonda her zaman powertürk kanalı acıktır. Ayrı bir tat verir.  Güne iyi başlamamı sağlar. Eğer araba da isem radyoda her zaman powertürk açıktır. Bu şekilde powertürk’ün her zaman hayatımda ayrı bir yeri vardır ve var olacaktır.

Boş zamanlarımda powertürk’un müzik programlarını izlemeyi çok severim. Bence boş zamanlarınızı değerlendire bileceğiniz bir televizyon kanalıdır.  Sadece müzik kanalı değil aynı zamanda birçok farklı programlar ile zenginleştirilmiştir. Bu programlar 40 x pop, kulis, star panorama, albüm arkası gibi bir çok program vardır. Örneğin star panorama adlı programda sanatçıların hiç bilinmeyen yönlerini müzik dünyasında ki geçmişlerini, en yakın dostlarının onlar hakkında ki görüşlerini kısacası sevdiğiniz sanatçıları daha iyi tanıma imkanı sağlayan bir programdır. Ve tabii ki de benim vazgeçemeyeceğim severek izlediğim programdır. Tüm herkese tavsiye ederim.

Bir diğer iyi tarafı da tüm sanatçıların konser programlarını, yerlerini, saatini kısacası konserler hakkında bilgi vermesi çok iyi oluyor. Bu durumda powertürk ‘ü tekrar pozitif yapıyor. Powertürk’un en sevmediğim tarafı reklamları sanırım buda tüm her kanal ve radyolarda olduğu için göz ardı edile bilinir.

Son olarak powertürk önce müzik sloganı ile belirli bir seviyeye gelmiş kaliteli sunum yapan hoş bir müzik kanalıdır. Ve birçok güzel yanları ile rakiplerinden her zaman bir adım önde olan müzik kanalıdır. Tüm herkese tavsiye ederim. 











0 yorum:

Yorum Gönder