26 Aralık 2012 Çarşamba

HABERTÜRK

HABERTÜRK: Günümüzde haber kanalları arasındaki rekabet gittikçe artıyor ve bugün sadece reyting oranları üzerinde yürüyen bu ekonomik savaş gittikçede kendine yeni bir pazar açıyor. Bakıldığı zaman sosyal medya diye nitelendirilen bu pazar hayatımıza yeni girmesine rağmen en çok konuşulan ve tartışılan konu oldu, TV kanalları için yeni bir rekabet alanı açmış oldu. Bugün haberTürk olmak üzere birçok Tv kanalı bu alanda faliyet göstermektedir ve haberTürk kanalı sosyal medya da en çok adı geçen haber kanalıdır. Başta Teke Tek olmak üzere kanalın programları da sosyal medyanın en çok izlediği ve takib ettiği yapımlar arasında yer alıyor. Bende bir haberTürk kullanıcısı olarak en çok begendiğim yanları, sürekli habertürk TV veya internet sitesi haberturk.com 'dan dünya gündemini, ekonomi ve siyaseti takib etmemde bana yardımcı olması. Ayrıca son dakika haberlerini tam zamanın da ulaştırması internet sitesinde ve akıllı telefon sistemi ile kullanıcısına son dakika mesaj atıp ulaştırmasıdır. En çok beğendiğim özelliği ise bu zamanlar da tarafsız haber yayını yapması. Bununla beraber en beğendiğim köşe yazarların haberTürkte bulunması örnek olarak Güntay Şimşek ve Abdurrahman Yıldırım. Ayrıca sitede geçmiş yıllara ve birgün öncesi ile ilgili araştırma yapmamız gerektiği zaman arşivlerine baktığımız zaman detaylı şekilde bilgiye ulaşabiliyoruz.
Begenmedim özelliklerinde ise habertürk TV veya internet sitesi haberturk.com da haber okurken veya haber izlerken sürekli haber arkasında reklamların çıkması ve ayrıca sitede fazla reklam olması.

Sonuç olarak: HaberTürk TV, Türkiye de ve Dünya da gündemi, sporu ve ekonomi, siyaseti çok daha kolay takib ve detaylı bilgi'ye ulaşabiliyoruz. 




















0 yorum:

Yorum Gönder