20 Kasım 2012 Salı

Sosyal Medyayla Duyarlılık Siyahın Asaletini Gün Yüzüne Çıkardı

Bugün, hepimizin de bildiği gibi, uzun zamandır ülke olarak canımızı yakan, içimizi acıtan terör olayları karşısında birleşip, kitle halinde, şehitlerimizi unutmadıklarını, her gün kaybettiğimiz abilerimizin, kardeşlerimizin canlarına, ailelerinin akan göz yaşlarına duyarsız kalmadıklarını, en asil duruşuyla gösteren Bahçeşehir Üniversitesi gençlerinden bahsedeceğim. 18 Kasım akşamı, günümüzde iletişim denince akla gelen en yaygın ağ olan twitterdan haberleşip, #bahcesehirsiyahaburunuyor etiketiyle, 19 Kasım günü, okuldaki tüm gençler siyah giyinerek, şehitlerimize saygı çerçevesi altında birleştiler.














Öğretmenlerini, gazetecileri ve arkadaşlarını harekete geçirerek kitle iletişim aracını en güzel şekilde kullanan Bahçeşehir öğrencileri, bu hareketleriyle tam anlamıyla bir iletişim başarısı ortaya koymuşlardır. Okul kurucusu Enver Yücel de, öğrencilerinin bu hareketini yine twitter üzerinden desteklemiştir.








Hepimizi, kitle iletişim araçlarını bu gibi güzel amaçlar için kullanmaya davet ediyor ve Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerini hem bu duyarlı davranışları hem de organize oluş başarıları için tebrik ediyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder