20 Kasım 2012 Salı

LATİN RÜZGARI

    Geçtiğimiz haftanın en büyük medyatik olayı tabiki de Jennifer Lopez. Temmuz ayında başladığı "Dance Again World Tour 2012 " kapsamında İstanbul'da üç konser verdi. Romanya'da vereceği konseri iptal ederek İstanbul'da ki konser sayısını yükseltti.
   
   Üç konserde de çalışma şansına sahip oldum ve organizasyonu herşeyi ile takip edebildim. Herşey düzenli ve programlıydı. Yabancılara bir daha hayran kaldım. 
     
   Konserin en büyük zorluklarından biri ilk konserin Ataköy'de sonraki konserinde Ataşehir'de  olmasıydı. Çarşamba sabaha karşı geldikleri İstanbul'da apar topar konser alanı yerleştirmesi yapıldı ve konser bitiminde aynı hız ve düzenle Ataşehir konser alanına gidildi, kurulum yapıldı.
     
     Ataköy Atletizm Salonunda gerçekleşen konserde bir Türk olarak yüzüm düştü. Gün içinde hazırlıklar sırasında sadece atletizm salonu içinde elektrikler kesildi ve uzun süre gelmedi. Atletizm salonununda pisliği cabası. Dünyaca ünlü bir yıldızın Türkiye'ye gelmesi , bu kadar büyük bir  organizasyonun gerçekleşmesi Ataköy Atletizm Salonunun sorumlularını çok ilgilendirmemiş gibi duruyordu. Ataşehir'de gerçekleşen iki konserde de büyük bir özenle hazırlanırmıştı. Bu iki işletmenin birbirinden farkıydı. Ülker Spor Arena tertemizdi , güvenlik son derece yoğundu. Türklerin yabancılarla farkını bu üç gün boyunca daha nice anılarla yaşadım.

0 yorum:

Yorum Gönder