20 Mayıs 2013 Pazartesi

Streetball Turnuvası

     İstanbul Bilgi Üniversitesi 2012-2013 yılı bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen spor turnuvalarına 3 arkadaşımla beraber Streetball alanında katıldık.
     Streetball turnuvasının organizasyonu konusunda bazı sıkıntılar yaşadık. Daha önceden belirtildiği üzere takım kaptanımız 10.30'da fikstür çekimi için sahada olmasına rağmen fikstür 11.00'da çekildi. Organizasyondan sorumlu kişiler kendilerine yöneltilen sorular karşısında kısa ve ilgisiz cevaplar veriyorlardı. Organizasyon konusunda belirli bir aksiyon planına göre hareket edilmediği çok belliydi. Çünkü kimse tam olarak ne yapması gerektiğinden emin değildi. Oyunlar için hazırlanan zemin Streetball'a uygundu fakat potalar yere tam olarak sabitlenmediği için bazı hareketler konusunda oyuncuları kısıtlıyordu. Streetball'un en güzel yanı bence rahat hareket ederek basketbol oynamaktır. Maalesef potalar yüzünden oyuncular bunu tam olarak gerçekleştiremedi. Bunlarla birlikte turnuva çok erken bir saatte başladı dolasıyla izleyicide çok olmadı. Oyuncular kalabalık izleyici kitlesi önünde oynamanın tadını yaşayamadılar.
    Her şeye rağmen oyunlar eğlenceli oldu. Kişisel kanaatim sporun güzel yanının her türlü zorluğa rağmen zevk alınabilmesidir. Eskiden kağıttan top ve çöp kutusunu pota yapıp oynadığım zamanlarda çok eğleniyordum bu turnuvada da çok eğlendim. Bu yüzden bu olanağı tanıdıkları için İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne teşekkür ediyorum. Fakat daha iyi çalışılmış bir organizasyonla çok daha keyif alınabilirdi. Umarım seneye daha güzel bir turnuva olur.

0 yorum:

Yorum Gönder