24 Mayıs 2013 Cuma

PRCC

          Prcc sohbetleri İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde yapılan bir organizasyon. Organizasyon dahilinde Türkiyenin pek çok seçkin kurumlarında önemli bölümlerde aktif görev alan konuşmacılar, katılımcılar ile mesleklerinin inceliklerini ve okul sıralarından, bulundukları düzeye nasıl ulaştıklarını konu alan bir nevi sohbet tadında söyleşiler gerçekleştiriyorlar. Organizasyon İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Yüksek Lisans Programı tarafından Kurulumsal İletişimciler Derneği işbirliği ile sürdürüyor. 

               Düzenlenmeye başlandığı günden bu yana toplam 4 oturum altında gerçekleştirilen Prcc Sohbetleri sırasıyla  Pepsi co. Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Didem Şinik , T.C Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Kemal İlter , Sabancı Holding Kurumsal İletişim Direktörü ve Kurumsal İletişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat Özyaprak ve son olarakta Doğuş Holding Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Deniz Bayel Feyizoğlu'nu konuk etmiştir.
       
                Organizasyon yapısal olarak konuşmacıların mevkilerini ve şirketleri hakkında yaptıkları kısa bir tanıtımın ardından soru cevap şeklinde ilerlemektedir. Konuşmacılar mesleki hayatları boyunca yaşadıkları tecrübeleri geleceğin iletişimcileri olacak öğrenciler ile paylaşarak öğrencilerin meslekle ilgili daha belirgin fikirlere sahip olmalarını sağlıyorlar. Yapılan organizasyon çerçevesinde konuşulanlar öğrenciler açısından gelecekteki meslek secimleri ve rol model oluşturmaları açısından önemli bir yer tutuyor.



               

0 yorum:

Yorum Gönder