1 Ocak 2013 Salı

İNTERNET İLE HABERSİZ KALMAYIN


      Genellikle çoğu kişinin en büyük eksiği gazete okumamaktır. Ama bu demek değildir ki haberlerden bihaber olalım. İnternethaber yönetim kurulu başkanı ve İnternet Medyası Derneği Başkanı Hadi Özışığın gazetesi internethaber.com benim öncelikle tercih ettiğim haber sitesidir. Kendisiylede bizzat tanışıp bir seminerini dinleme fırsatı bulduğum Hadi beyin gerçektende ilginç bir gazetecilik serüveni vardır. Haber sitesi maddi durumları yüzünden kapatılmak üzereyken aslında hiç tanımadığı bir beyden mail gelir. Siteyi açık tutma karşılığında gerekli olan para gönderilir. Ve gazete beklendiği gibi büyür büyür. 
   
       İnternethaber sitesi sayesinde son dakikada olan haberlere anında ulaşabiliyoruz. Çünkü bu gazetenin arkasında sağlam bir ekip var. Sürekli güncellemeleri gereken ve yeni haber bildirmeleri gereken bu haber sitesi okuyucular için daha ilgi çekici hale geliyor.  Kadın, medya, gündem, spor, memur, ekonomi, siyaset ve daha birçok çeşitli kategorilere ayrılmış başlıklardan ilginizi çeken bölüme tıklamanız yeterli. 

       Eğer herhangi bir nedenle gazete okuyamıyorsanız en azından telefonunuzla bu siteye girip dünyada neler olduğundan haberdar olabilirsiniz. Kendi düşüncem, bu siteyle bilgilerinizi arttırabiliceğiniz ve doğru haberlere ulaşabiliceğiniz yönünde.


0 yorum:

Yorum Gönder