3 Ocak 2013 Perşembe

The Walking Dead



Amerikan dizilerinin popüleritesi gün geçtikçe artıyor ve  kulaktan kulağa yayılarak her geçen gün daha geniş bir kitleye hitap ediyorlar. Kimimiz internetten kimimiz televizyondan bu dizileri yakından takip ediyoruz.
İnternetten dizi izlemek pek de adetim olmamasına rağmen, arkadaşımın tavsiyesi üzerine izlemeye başladığım " The Walking Dead " adlı dizinin sıkı bir takipçisi oldum diyebilirim. Her pazartesi ilk iş olarak bilgisayarımı açıp yeni bölümlerin yayınlanıp yayınlanmadığını kontrol ediyorum. Başlarda çok fazla ilgimi çekmemişti fakat ne yalan söyleyeyim izledikçe daha fazla ilgimi çekmeye başladı ve hatta bağımlılık haline geldi. Her bir bölümün bir öncekinden daha heyecanlı ve merak uyandırıcı olması, bölümlerin sinema kalitesinde çekilmesi, oyuncuların çok başarılı olması bunun yanında konunun da çok akıcı, durağanlıktan uzak olması sanırım beni bu diziyi izlemeye iten başlıca faktörlerden bazıları. Doğruyu söylemek gerekirse de bazen yapmam gereken işleri bir bölüm fazla izleyebilmek için ertelediğim oluyor.
Takip ettiğiniz bir dizi yoksa, iyi bir dizi arıyorsanız, izlediğiniz dizi araya girdiyse veya kendinize ayırmak istediğiniz vaktiniz varsa "The Walking Dead" i izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder