10 Haziran 2013 Pazartesi

Bu yıl İstanbul Bilgi Üniversitesi Kurumsal İletişim Sohbetleri adı altında  dört ayrı ve birbirinden değerli söyleşi düzenledi.

Bu dört ayrı söyleşiye alanlarında oldukça uzman ve başarılı konuklar katılarak iş hayatındaki deneyimlerini, yeni oluşan sektörler hakkındaki fikirlerini paylaşarak birkaç yıl içinde mezun olacak üniversite öğrencilerine tavsiyelerde bulundular.  PRCC Kurumsal İletişim Sohbetleri ismi altında toplanan bu söyleşiler hem öğrenciler için hem de katılan konuşmacılar için oldukça faydalı ve güzel geçti. Söyleşilerden ilkine konuk konuşmacı olarak Pepsico. Kurumsal İletişim Müdürü Didem Şinik, ikincisine T.C. Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Kemal İlter, üçüncü sohbete ise Sabancı Holding Kurumsal İletişim Direktörü ve Kurumsal İletişimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat Özyaprak ve sonuncusuna  Doğuş Holding Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Deniz Bayel Feyizoğlu katıldı. 

Benim için ise bu söyleşilere katılmak ve merak ettiklerimi alanın uzmanlarından dinlemek çok keyifliydi. özellikle her anlamda iş sektöründe oldukça beğendiğim holdingler arasında yer alan Doğuş Holding'den birinin tecrübelerini ve tavsiyelerini dinlemek çok güzel ve önemliydi bu nedenle benim için oldukça önemli geçen söyleşi son olarak yapılan ve Doğuş Holding Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Deniz Bayel Feyzioğlu'nun katılımıyla gerçekleşen  söyleşiydi. Söyleşi 9 Mayıs 2013 Santral Kampüsü'nde gerçekleşti. Deniz Bayel Feyzioğlu konuşmasına küçük bir sunum ile başladı diğer konukların aksine bu söyleşi daha çok ağırlıklı olarak soru cevap şeklinde ilerledi. Feyzioğlu Doğuş Holding ve bağlantılı olduğu markaları tanıttı ve hangi sektörlerde hizmet verdiklerini açıklayarak son yıllarda elde edilen verileri rakamlarla açıkladı. Bunun dışında Doğuş Holding olarak ileride yapması planlanan fikirlerden ve oluşumlardan bahsederek öğrencilerin sorularını yanıtladı. Kurumsal iletşimin şuanda oldukça yaygın ve kurumlar için neden bu kadar önemli olduğunu açıkladı. Kurumsal İletişim'in daha çok kurumun itibarıyla bir bütünlük oluşturduğundan bahseden Feyzioğlu öğrencilere belli tavsiyelerde de bulundu.  Kendi iş hayatından da kısaca bahseden Feyzioğlu daha önce Turkcell'de çalıştığını fakat Doğuş Holding'in onun kariyeri için farklı bir önemi olduğunu söyleyerek bu iki kurum arasındaki farklılıklardan da bahsetti. Söyleşi öğrencilerinin sorularının yanıtlanması ile sonlandı. 

0 yorum:

Yorum Gönder